Skip to main content

Vårt företag

GN Hearing Sverige är danmarksbaserade GN Groups svenska division. Vi säljer och marknadsför ett komplett urval av hörapparater under två olika varumärken - ReSound och Beltone. 

Vi hjälper människor att återupptäcka hörseln

GN Hearing strävar ständigt efter att utveckla bättre lösningar som hjälper människor att återupptäcka hörseln - så att de kan göra mer, höra mer och uppleva mer.

GN Hearing ägs av GN Group, som är en av världens största producenter av hörapparater och headsets.

GN Hearing finns representerat i mer än 100 länder och har forsknings- och utvecklingscentrum i Danmark, USA samt Kina och samarbetar med universitet och teknologiska institut över hela världen.


150 år av kommunikation


Sedan 1869 har GN skapat förbindelse mellan människor. De första åren som telegrafsällskap, idag som producent av hörapparater och headsets till människor över hela världen. 


Läs mer om GN:s långa historia på gn.com https://www.gn.com/About/Heritage


GN:s hörapparater marknadsförs under varumärkena ReSound, Beltone och Interton. Headseats under varumärket Jabra, BlueParrot och FalCom. Koncernen har över 6000 medarbetare.

Moderföretaget GN Store Nord är börsnoterat på NASDAQ OMX Köpenhamn.

 
Kontakta GN Hearing Sverige AB

Koncernens huvudkontor ligger i Ballerup, Danmark - strax utanför den danska huvudstaden, Köpenhamn. I Sverige finns GN Hearing på två orter med huvudkontoret i Göteborg och ett säljkontor i Stockholm.

Sverige postadress
GN Hearing Sverige AB - Box 21075, 200 21 MALMÖ

Obs att paket som skickas med kurir (inte PostNord) ska skickas till följande adress:

GN Hearing AB

c/o PostNord BUD
Vevaxelgatan 8
212 41 Malmö
Kundservice
Telefon: +46 31 800 150

Support - endast för audionomer: + 46 20 22 80 80

Fax: +46 31 800 175

E-post: info-se@gnhearing.com
 

Följ oss på sociala medier

På våra sociala plattformar vill vi ingå i dialog med dig - oavsett om du har hörselnedsättning eller är anhörig till någon med hörselnedsättning. Detta innebär att vi, förutom att berätta om alla nya hörsel- och hörapparater, delar användarberättelser, tips och startar samtal för att säkerställa, att ingen är begränsad av sin hörselnedsättning. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Facebook

Instagram