• Beltone Boost

  Kraftfull anslutning till allt som betyder något

 • Beltone Boost Plus

  Maximal styrka och komfort

 • Beltone Boost

  Kraftfull anslutning till dina favoritenheter

Introducerar Beltone Boost™ - en super power hörapparat

Speciellt designad för människor med svår till grav hörselnedsättning, Beltone Boost är en av de första kraftfulla hörapparaterna på marknaden idag. Det är en robust och bekväm hörapparat som gör att du kommer höra ljud eller konversationer du annars hade missat.

En Made for iPhone® hörapparat

Anslut din iPhone, iPad och iPod touch till dina Beltone Boost och streama ljud trådlöst utan obekväm adater runt halsen. Dina hörapparater fungerar som trådlösa hörlurar - prata i telefonen, använd FaceTime®, eller lyssna på musik i stereo. Det är ett revolutionerande sätt att hjälpa dig höra ljud tydligare och ger dig en extra "boost" i livet.

Stor kraft och tillförlitlighet

Beltone Boost har en rad "bäst i klassen" ljudbearbetningsfunktioner utformade för svår till grav hörselnedsättning så du upplever ett jämnt, kontrollerat ljud utan distraktion eller förvrängning.
 • Feedback Eraser med Whistlestop och AFX Music Mode för rent störningsfritt ljud utan irriterande visslingar

 • Sound Shifter processar högfrekvent ljud så att du kan njuta av en fylligare ljudupplevelse, med fler detaljer, såsom ljud från fåglar eller barnröster

Kraftfull anslutning för alla situationer

Beltone Boost är avsedd för de mest utmanande situationerna för din hörsel, till exempel att ha en konversation i en bullrig restaurang, prata i telefon eller delta i ett affärsmöte. Beltone Boost är fullmatad med avancerad teknik för att hjälpa dig förstå tal tydligt samt kunna leva varje dag till fullo.

 • Smart Gain Pro och Sound Cleaner Pro reducerar eller tar bort oönskat brus och ökar/minskar volymen i dina hörapparater automatiskt

 • Öra-till-öra synkronisering applicerar automatiskt program och volymjusteringar från ena hörapparaten till den andra

Beltone Direct Line 2.4 GHz trådlösa tillbehör

Beltone Boost har ett komplett utbud av 2,4 GHz trådlösa tillbehör som hjälper dig att streama ljud direkt till dina hörapparater, utan adapter. Det är en stor fördel för människor med svår till grav hörselnedsättning, de hjälper dig att fokusera på ljudet du vill höra.
Utforska Beltone Direct 2.4 GHz trådlösa tillbehör

Beltone HearPlus appen - för diskret kontroll

Det har aldrig varit lättare eller mer diskret sätt att kontrollera dina Beltone Boost hörapparater. Ändra volym, inställningar och program, kolla batteristatus och även lokalisera dina hörapparater, om de skulle vara borta. Detta direkt från din iPhone, iPad och iPod touch. Det är lika diskret som att kolla e-post eller skriv ett textmeddelande.

Utforska HearPlus appens kapacitet
Beltone Boost är kompatibel med iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air, iPad (fjärde generationen), iPad mini med Retinaskärm, iPad mini och iPod touch (femte generationen) som har iOS 7.X eller senare. Apple, the Apple logotypen, iPhone, iPad, iPod touch och FaceTime är varumärken från Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är servicemärke från Apple Inc.