• ReSound Smart app

  Upptäck din nya bästa vän

  Upptäck ReSound Smart-appen
 • ReSound Smart app

  Ta kontrollen

  Upptäck din nya bästa vän
 • ReSound LiNX

  Upptäck världens smartaste hörapparat

  Upptäck din nya bästa vän

Skräddarsy den!

Om du har en ReSound-hörapparat som är ”Made for iPhone” kan du använda ReSound Smart-appen för att skräddarsy hörupplevelsen helt efter egen smak. Enkelt. Diskret – och direkt via din iPhone®.*

Platser och program

Olika platser kräver olika hörprogram. Med ReSound Smart-appen kan du byta program direkt med ett diskret tryck på mobilens skärm. Smartare än så kan det knappast bli. Och när du har hittat den perfekta inställningen för ett visst ställe kan du geotagga den. Det betyder att hörapparaterna justeras automatiskt nästa gång du befinner dig på samma plats.

Du och din hörapparat

Kommer du inte ihåg vad en viss ljudsignal betyder? Och vad var det som audionomen berättade om skötseln av hörapparaterna? Smart-appen har mängder av personligt anpassad information som både hjälper och inspirerar dig.

Perfekta ljudinställningar

Med Smart-appen kan du finjustera diskanten och basen för att kunna balansera ljudet från en konsert eller konversation så att det låter perfekt.
Utrustning som krävs för att kunna använda appen
Följande krävs för användning av ReSound Smart-appen:
*ReSound LiNX™, ReSound ENZO™ eller ReSound Up Smart™ och en iPhone, iPad eller en iPod Touch med iOS 7.X eller senare

ReSound LiNX, hörapparaten med ”Made for iPhone”-certifiering

Föreställ dig en hörapparat som är skräddarsydd för dina behov. Föreställ dig att allt som du hör låter klart och naturligt. Föreställ dig att kunna höra tal som är klart och lätt att förstå. Föreställ dig hörapparater som även fungerar som trådlösa stereohörlurar. Och då har du precis bara börjat föreställa dig allt som ReSound LiNX kan åstadkomma.
Läs mer
Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. registrerade i USA och andra länder.