Tredje generationens 2,4 GHz trådlös teknik för hörapparater

2,4 GHz trådlös teknik är överlägsen konventionella trådlösa system för hörapparater eftersom den möjliggör direkt ljudstreaming i stereo utan fördröjningar och extra utrustning. Och det är därför vi strävade efter att förse våra hörapparater med 2,4 GHz trådlös teknik. Vi har använt och förbättrat tekniken kontinuerligt sedan 2010.

Vår 2,4 GHz trådlösa teknik är skälet till att:

  • Vi var först med att erbjuda trådlösa tillbehör som inte kräver klumpiga och obekväma apparater runt halsen
  • Vi är först med att erbjuda trådlös direktanslutning till Apple iPhone®iPad® och iPod touch®
  • Allt fler människor med hörselnedsättning får tillgång till högklassigt ljud, kommunikation, information och underhållning – precis som normalhörande

Tre generationer av överlägsen trådlös anslutning


GH12

Generation 1: För ReSound Alera konstruerade vi världens första äkta 2,4 GHz radiosystem för hörapparater. Till skillnad från konventionell trådlös teknik för hörapparater kunde denna teknik överföra en stabil ljudsignal upp till sju meter, vilket möjliggjorde trådlös anpassning och användning av ReSound Unite&trade trådlösa tillbehör.

Generation 2: Med ReSound Verso lanserades ett nytt antennkoncept med även stabilare anslutning. Det gjorde det möjligt att implementera trådlös öra-till-öra-kommunikation i frekvensområdet 2,4 GHz. Nu kunde två hörapparater samverka som ett och samma system och dynamiskt anpassa sig till förändringar i ljudmiljön tack vare realtidskommunikation.

Generation 3: ReSound LiNX använder tredje generationens 2,4 GHz trådlös teknik för att ansluta människor med hörselnedsättning till ett världsomspännande utbud av tjänster och möjligheter genom direkt ljudstreaming och dataöverföring från iPhone®, iPad® och iPod touch®. Ännu större räckvidd och stabilare signal möjliggörs av SmartRange – världens snabbaste och mest avancerade chipplattform.


Drivs av SmartRange™ – världens hittills snabbaste och mest avancerade chipplattform


SmartRange är vår trådlösa digitala signalbearbetningsplattform
som använder tredje generationens 2,4 GHz-teknik..
Den möjliggör::
  • Direktanslutning till ReSound Unite-tillbehör utan extra utrustning
  • Trådlös kommunikation mellan hörapparaterna i realtid
  • Made for iPhone® – en helt ny trådlös upplevelse för användare
Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. registrerade i USA och andra länder.