ReSound Alera träning

På denna sida hittar du en översikt över tillgängliga ReSound Alera utbildningar. Alla kurser är gratis att ta. Notera att de är på engelska!

ReSound Alera - den fullständiga familjen

Läs om hela familjen av formfaktorer i ReSound Alera, som utgör grunden för en god hörsel och utmärkt ljud - för praktiskt taget alla dina patienter.

Tid: 16:09 min

ReSound Alera - BTE apparater

Lär dig mer om ReSound Alera Mini BTE och Fusion BTE. Fusion BTE är den enda enheten på marknaden som kan omvandlas från en standard BTE till en exponent BTE.


Tid: 04:16 min


ReSound Alera - RIE

Få en överblick över ReSound Alera Receiver-i-örat, som har en prisbelönt design, trådlösa funktioner och ett antal andra fördelar.


Tid: 04:26 min


ReSound Alera - ITE

Läs mer om det stora utbudet av anpassade hörapparater som ReSound Alera erbjuder, inkl. den unika ReSound Custom Remote mikrofon.


Tid: 04:43 min


ReSound ALERA TS (tinnitus)

Lär dig hur ReSound ALERA TS förändringar tinnitus genom att kombinera avancerad teknik hörapparat och en innovativ ljudgenerator med informerat rådgivning.


Tid: 13:37 min


ReSound ALERA - en närmare titt

Få en grundlig genomgång av de ALERA produkterna och lära om våra nyckelteknik Surround Sound med ReSound, 2,4 GHz trådlös teknik och isolera nanoteknik.


Tid: 16:38 min


ReSound ALERA - fler alternativ

Införas i två ReSound ALERA modeller särskild fjärrkontroll mikrofon och Fusion BÖ och lära sig om deras specifika fördelar. Också lära mer om den senaste tekniken som ingår i ReSound ALERA.


Tid: 09:24 min